Ett minne för livet. (Långt inlägg)

Nu är jag äntligen hemma! Ni har saknat mig, right?
Hade tänkt skriva lite om Göteborg atm, frågan är om ni orkar läsa?.. Whatever, detta får ni leva med:


Fredag: kl 03.00 steg jag upp, lika skakit som ett asplöv. Today's the day vafan. Jag duschade lite snabbt, klädde på mig och åt och lite sånt. Sen var det bara att sätta sig i bilen och åka till Umeå. 2 timmar tog det. Sjukt drygt, men det var det värt elr hur?! Men på planet så träffade man på Kenza och Mirre, jag blev ju helt till mig! Haha!

Vi kom fram runt 10.00 till Hotellet. Vilket fett grymt hotell dessutom! Man kände sig kunglig nästan. Haha!
Anyways, jag och mamma gick upp till rummet och packade upp våra väskor, sen la vi oss och vilade en stund innan vi utforskade hotellet lite mer. Vi hade ju kört bil hela natten, så gissa om man var trött?
Sen på eftermiddagen gick vi och åt på ett mysigt litet Café, och efter det så träffade jag Sofia. HAHA, jag hoppade bokstavligen ut ur hissen då jag såg henne sitta där i lobbyn! Shiet så glad jag blev :3
Efter att vi hade träffats så åkte vi upp till vårat rum, medans mamma och sofia's morsa och hennes polare gick och åt någonstans. Jag och Sofia satt uppe på rummet och pratade om en massa olika saker, käkade chilinötter och såg tv. Det var mys!
Sen bar det av mot Scandinavium. Både jag och Sofia var grymt nervösa. Äckligt nervösa faktiskt! Vi gick förbi kön in till Scandinavium, och herrejävlar så mkt folk?! Det var inte så lite folk på McDonalds heller för den delen. Men vi fick ändå en liten plats så vi kunde käka! Sen ställde vi oss i kön (som förövrigt inte hade blivit mindre) och bara väntade på att få komma in i värmen!

Konserten dårå.. Jag kan inte beskriva det med ord mina läsare. Det går bara inte. Visst, grabbarna var över en timme sen, men direkt då lamporna släcktes, och musiken började gå igång så stelnade jag till direkt. Med kameran i handen, och det där satans lysröret runt min hals, så satt jag där och bara väntade på att han skulle komma in i rampljuset.. Då Georg kom ut och började spela på sin bas så kände jag direkt hur tårarna började rinna nedför mina kinder. Så jävla vacker han var. Min lille Goggis.. I snart 3 år har jag väntat på att få se honom och dom andra grabbarna live. Och det var verkligen värt väntan, det måste jag erkänna.
Efter konserten var det dags att säga hejdå till Sofia.. Det var hemskt tyckte jag, men hur som haver så vet vi ju båda två att detta inte var sista gången vi tsm skulle se våra idoler. Det ska bli fler ggr, kan ni ge er fan på!

Lördag: Så igårkväll for jag till Andreas, direkt efter att jag kommit hem. Gud så jag har saknat pojken! Jag hoppade på honom, pussade & kramade honom. Att man kan sakna en person så mkt?.. Vi såg iaf lite film & och åt glass! Men det slutade med att jag somnade. HAHA ♥

Ne, nu kommer lite bilder från Göteborg. TITTA OCH NJUT NU!



Hotellrummet på Gothia towers! 10:e våningen, och utsikt över Liseberg. AWESOME!







Sötsofia :3



(Ja, det är jag som är Catw0man på BDB)

Nu väntar duschen. Peace!

Kommentarer
Postat av: Olivia

du har säkert haft det jätte kul sötnos! :*

mke fina bilder :D <33<3

2010-03-07 @ 16:13:02
URL: http://oliviaastenlund.blogg.se/
Postat av: BECKA

Sv: HAHA, OFC YOU DO!

Awesome minnen med dig! <3

2010-03-08 @ 19:30:40
URL: http://beckaas.se
Postat av: Anonym

Sv; Ja, du skulle varit med :3

Fast då hade du missat TH iofs.

Men nästa år SKA du vara med!<3

2010-03-08 @ 20:01:52
Postat av: eebbbaaaa

skulle typ ändå vara roligt att se nån konsert någon gång,=)



sv. tack så mke, men tyvär är det nog bara du som tycker det, :]

2010-03-08 @ 21:21:05
URL: http://ebbagraahn.blogg.se/
Postat av: E

titta gärna in på min blogg!

2010-03-09 @ 11:16:57
URL: http://elkyssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0