Varning för långt inlägg (enligt mig)

5 dagar.. Det blir väl 120 timmar? 

Så.. Om 120 timmar så står jag och hoppar, skriker och säkerligen gråter på Scandinavium i Göteborg. Det är äntligen dags för mig att få se Tokio Hotel, live. Kan ni tänka er det? LIVE FÖR HELVETE!
Jag har gått och vankat (nej jag har inte runkat) av och ann här hemma och bara velat att tiden skulle gå fortare, och det har den ju right? Sist jag skrev om TH här i bloggen var ju då det var 81 dagar kvar.. Och nu är det plötsligt bara 5? Spank me hard och dra mig i näshåren, drömmer jag elr?!
Aja, nu ska vi försöka vara lite seriösa här:

Jag tror nog att jag aldrig har lagt så mkt energi, sorg och kärlek i något annat band än Tokio Hotel.
Jag har fått ta skit, smällar och hårda ord för att jag har en speciell plats för dessa pojkar i mitt hjärta, but you see people? Jag står fortfarande på benen! Jag har spenderat nätter gråtandes, i längtan efter att få träffa dom en vacker dag. Så har vi ju Georg, han som jag har varit kär i drygt 2 år. Mäktigt people.. Jag undrar hur jag kommer reagera då jag ser honom stå är och slänga med sitt hår, spela på sin bas.. Svimmar jag så lär jag förbanna mig själv resten av livet. Detta är fortfarande en av mina största drömmar I've ever had. Mitt liv är i princip komplett i ren helhet, men det skulle fullbordas om jag för en gångs skull skulle få byta ord med dom elr dylikt, även om det bara gäller för 3 minuter?

Men så, efter allt jävla väntande så fick jag två st biljetter till Scandinavium i Göteborg. Jag ska dit, och se mina idoler. Bara 100 meter ifrån mig typ? Bättre än inget iaf!
Ett annat stort +, är att en av mina närmsta vänner ska få dela detta ögonblick med mig. Och det är ingen annan än Sofia, en übergullig tjej som jag har känt i snart 2 år. Killarna har hjälpt mig i dom svåraste stunder, men det har även Sofia gjort! Hon har funnits där för mig i vårt och torrt, och det ska bli så jävla underbart att äntligen få träffa denna söta tjej från nedre Sverige. Detta lär bli ett oförglömligt minne.

Beware Göteborg, Sandra's coming to town.


3 månader idag

3 månader. Can you imagine it?

Du är det bästa som har hänt mig. Ever.
Jag är så otroligt glad att jag har dig, du förstår mig verkligen och du finns där då jag behöver dig. Det har gått 3 månader nu, och du kan räkna med fler..

Jag älskar dig Andreas. Du är mitt allt. ♥



♥ 30/11 - 09 ♥


Hora

Cha.
Nej den här dagen suger balle, rubriken säger väl det mesta.

Dagen ser ut som så att.. Jag ska och klippa mig kl 16.15, men har ingen aning om hur jag ska klippa mig.. Fram tills dess så ska jag väl sitta här och dola på.. Tänka på dom vanliga komplexen man har.. Haha, fan så emo jag låter.
Justja, ska till Alma ikväll också och träffa alla tjejer. Kommer bli awesome, as always.

Nu ska jag fortsätta sitta och bedöva min ilska genom att lyssna på musik.
Peace.



Ayeah



- "Vad tycker du om att tjejer måste vara lika smala som tandpetare?"

Tkr det är rent utav gräsligt att alla tjejer i dagens sammhälle måste väga 25 kg och se ut som vandrande skelett.
Är det en trend? Kan du ge dig fan på. Snyggt? My ass. Jag är knappast den enda som är emot detta, även fast jag själv tkr jag är riktigt tjock (ja, tro't elr ej). Sure, finns tjejer som är mkt mkt större än mig.. Men det finns även tjejer som är smalare än mig. Man kan säga att jag har mkt kurvor, och jag hatar det. Jag hatar det verkligen. Har riktiga komplex då det kommer till min egen kropp, tar heller inte emot kommentarer från folk som säger att min kropp är riktigt vacker och dylikt.. Då det gäller andra däremot så tkr jag inte att det är fel att vara kurvig. Tkr det är jättefint rent utsagt!
Men åter till det frågan handlar om. Vi vet ju att utseendet inte är allt, men vad är det då som gör att vi ändå följer denna otroligt dumma trend? I have no idea.
Nu är det väl så att folk inte förstår mitt budskap säkert, but that's aight. Huvudsaken är väl ändå att jag själv fattar? Haha.. KORT OCH BRA: Tjejer behöver inte vara pinnsmala och behöva väga 25 kg för att vara vackra. Killar tkr om kurvor (believe me, I know).

Nä, nu äre sängen som gäller. Tror jag ändå ska vara hemma imorgon, känner att halsen bara blir värre och värre.

Peace.

Bjuder på en skeetbra låt.


AYEAH

Visst, alla hatar Paint typ.. haha. Men jag har väldigt kul då jag sitter och gör bilder i det programmet!
Har gjort om alla "Rubrikbilder" som jag kallar det. Kolla!









Och ja, det är jag på alla bilder.. Lol. Till något annat:

Idag är jag sjuk, mamma den kotten har smittat mig så nu har jag blivit förkyld. Just nu sitter jag och kollar på kläder ifrån en av mina favoritbutiker på nätet:
www.topstreetwear.com , äckligt snygga kläder! Har köpt därifrån alldeles för många ggr.. Några tusenlappar har man ju spenderat.
AJA, snart så kommer mamma med glass för min onda hals. Hihi, ibland är hon snäll..

Nä, nu ska jag återgå till msn och bdb.
Peace.


I'm this close..

Fan nu är det nära att jag lägger ner blogghelvetet. Menar, fan jag skriver ju aldrig? Ni suger på att kommentera? Det händer inget spec i min vardag typ? What's the deal då?

Anyways. Helgen kan bara beskrivas med ett ord: Underbar. Tack Andreas, du är det finaste jag vet.♥
Annars då? Tja, vi hade ju utvecklingssamtal idag.. Ett fett IG fick jag. DOCK inte i något viktigt ämne.. hehe.. Naturkunskap, but who cares? Suuure, mamma ska ringa till lärarn och be mig få gå om kursen (yeah right, like I would let that happen), så vi får se vad som händer. How exciting! *host* not*.

Annars då? Jo, ska prata med Mamma om att jag ska börja gymma. Fan the belly from christmas är fortfarande kvar.. Inte bra, inte bra. Men vart är det bäst att gymma? Friskvårds? Eddahallen? 360?.. Kostar jävel att gymma på 360. Kan lika gärna köpa ett gymkort på skolan för 20 spänn och gymma ett år. Haha..

NEJ, nu slutar jag. haha.
Peace.



Vovve.(Ta bilden, and I'll cut your belly. OKEJ?!)


AYEAH

54 inlägg sen december. Är jag dålig, elr är jag dålig? HAHA!

Ajah, dagen ser ut som så att... Öh..
Ja! Tänkte dra till Andreas ikväll, blir nog film (igen) och sånt ♥

Sen finns det nog inte så mkt mer att skriva?.. Bara det att jag hatar att blogga nu för tiden?.
Har dessutom ändrat lite med "åsikts-rubriken".. Elr vafan kallar man det? Whatever. Här är den, nu ska jag duscha.
Peace.



Blev kanske lite emo, men who cares? Jag äger på paint.

"Are you seeing them too?"..

Som vanligt ska Blogg.se penetrera min näsborre med sin stortå. Skrev ett inlägg men tydligen så kom det inte fram. Kan sammanfatta kort:

Igår: Filmkväll hos Andreas hjärtegull. Vi såg "The others", a favourite of mine. Så hade vi det jättemysigt, precis som alltid. ♥

Idag/Ikväll: Drog till stan på förmiddagen och strosade på med Becka och Fridah, och på kvällen blev det film med världens bästa tjejer. Det var alltid lika awesome som alltid! Vi såg "Haunted mansion" (har sett 49517686 ggr, alltid lika bra), snackade tjejsnack och skrattade så vi blev uttorkade.. Atleast I did. HAHA..

Aja, nu väntar sängen. Gör en tidig kväll.
Peace

Btw, bjuder på en trailer. SE FILMEN, you won't regret it!





Screw you guys! I'm going home.

Yep, I suck.
Jag har verkligen inte pallat uppdatera, för att blogga suger? Ingen läser ens min blogg så why bother liksom?
"Uppdatera oftare så kanske du får fler läsare?" "Skriv om något vi vill läsa om då?" MEN NI SÄGER JU INGENTING ERA FULA INDIVIDER.. Nej, jag har varken mens elr PMS, jag är bara flyförbannad på allting right now. Jag älskar er sk. "läsare", iaf ni som är trogna och läser den minst 3 ggr i månaden *känn ironin*...

Idag drog jag till stan efter skolan (slutade nämligen 13.10, ingen lärare.), letade efter en sen alla-hjärtans present åt Andreas, och sen kom han och Jonte till stan. Så vi gick till Frasses och to be honest, jag har aldrig haft så kul typ? Haha.

Nu blir det troligen pendling mellan tv:n och datorn, mamma drog till Falmark så jag har hela huset för mig själv. FF WTF.

Peace.




Happy Valentines day! ♥

Själv ska man ut ikväll och se bio med Andreas, kommer bli awesome (Vi ska se "Farsan", HAHA).
Ha det så kul ikväll ni andra!
Peace!





Jason Derulo - en kopia av Chris Brown



Alla i princip vet vem Jason Derulo är, och enligt hela världen är han "det nya stjärnskottet".
Sure, jag älskar Jason's musik! I really do (särskilt "In my head" och "Watcha say")! Men come on wtf, han kopierar ju Chris Brown? Ja, men vadå undrar då ni, och det ska jag tala om för er. ALLT. Dansmovsen (elr hur det nu stavas, men who gives a fuck), på det sättet han skriver sina låtar, han härmar ju honom rent utseendemässigt också almost? Kan inte människan ha något eget, eller är det bara så man ska se ut nu för tiden?. Whatever, jag tkr han är en kopia av Chris, ni kan ju ha andra åsikter.



Dentist

Kom hem från tandläkaren för ett x antal timmar sen. Ingen sovmorgon som sagt..
Tog väl en timme kanske att laga det lilla hål jag hade idag? Usch.. Nästa tid är iaf den 24 februari, har jag lite tid på mig att samla ihop nog med mod och gå tillbaka dit igen. Haha..

Sitter och skriver på min inlämningsrapport (som skulle varit inne före jul) atm. Skittråkigt, men det måste göras. Förövrigt så har jag inte en susning om hur dagen ser ut. Jag är den enda individen som är vaken nu typ, så Becka den fjutten har inte svarat på mitt sms än.. Haha ;>
Måste ändå ta och plugga inför historieprovet imorgon (som jag fick IG på sist, ajajaj..) också. Fan tar det aldrig slut eller?

Aja,
Peace.


P.s - ni SUGER på att kommenterar. Aight?


Ny kategori!

Tänkte välkomna en ny kategori i denna fjuttiga blogg som ingen läser typ. Yay!
Haha, IAF! Den nya kategorin är.... *trumvirvel*:



Här skriver jag om allting!
Och nu är det såhär att jag faktiskt skulle uppskatta era åsikter också. Aight?
BRA!

Nu vankas det tv.
Peace.


Bullfrog

Tja ni kan ju hålla med om att jag har varit inaktiv. Hahah..
Aja, kan berätta lite om helgen för er:


Fredag: Andreas kom hit och hade med sig en film (American Pie - The book of love), godis och dricka. Efter att vi sett film så gick vi och la oss och vaknade runt 11 på morgonen. ♥

Lördag: Efter att Andreas for runt 2-tiden, så gjorde jag mig klar för kvällen. Jag och Mamma gick över till Melinda och Karin för vi skulle se Melodifestivalen. Vi beställde kinamat också! *yumyum*

Söndag: Idag har det inte hänt ett piss acutally. Haha.. Har pendlat mellan att se tv och sitta vid datorn, lär fortsätta såhär hela kvällen. Imorgon ska jag till tandlläkaren förövrigt. Laga ett av dom 4 hål jag hade från början.. Usch. Det värsta är att det blir 08.00 på morgonen.. JAG ÄR LEDIG IMORRN, WTF?!.. Tänkte plugga historia också eftersom jag har omprov på tisdag/onsdag.. men icke sa nicke..

Aja, ska fortsätta vara lite social på msn, sen tv-time!... haha..

Peace.



Såg den på Saras blogg, fyfan så jag garvade! ♥

The Addams family

Bara jag som minns dom?
Fan ett av dom bästa barnprogram ever (och jag såg/ser på en hel del, haha)?
Minns då man var liten och såg på detta. Shiet vilka minnen man får! Synd bara att det inte går på tv längre :'<

Anyways. Halv 7 bär det av till Melinda och Karin. Jag och Mamma ska se Melodifestivalen med dom (var meningen att det skulle bli andra aktiviteter men..) och hämta kinamat, yummy!

Naeni, duschen kallar!
Peace.

Bjuder på trailern:




Mobilblogg

Tja alla.. Testar på att blogga från mobilen,fan soft ju! Anyway... Skoldagen var väl hyfsad, förutom att man blev flyförbannad på historieläraren bla.. Ikväll ska jag ta och läsa igenom alla läxor vi har.. Uppsats på torsdag, engelskaglosor och matteprov på fredag.. Och nästa vecka är det en massa andra skitsaker.. Euw. Aja, tv:n kallar. Peace.

Visste du att..




Jag älskar att rita?

Jojjomen, det är sant. Sen jag var liten har jag alltid tyckt om att rita,måla,kladda och allt fan man nu gjorde och kan göra. Just drf jag går estetisk bild, hihi. Där får man kladda mkt med färger! Men något som jag verkligen brinner för är att bara rätt och slätt teckna med blyerts.. Jag må suga hästdase på att teckna, men jag älskar det. Har sparat en massa teckningar som jag gjort genom åren, bra som dåliga. Har flera collegeblock fulla med teckningar som jag har tänkt spara. Vrf? - Kan vara kul att ha som minnen då man blir gammal och grå. Haha!
Slänger in en bild:




En liten tag i mitten av hela skiten, awesome! (Y)
Peace.


RSS 2.0